Tuesday, February 19, 2013

Under the sea...

...under the sea. Darling it's better, down where it's wetter, take it from me!

Kata kau! Inilah keadaan di Puchong petang tadi. So much for all the 'development' Puchong has been undergoing eh? Mengikut kawan-kawan yang sebarkan gambar-gambar ini, ini sekitar jam 5:30 petang ke atas di kawasan berhadapan dengan jalan besar Puchong berdepan dengan IOI Mall.

Ataupun kini di kenali di 'Air Oh Air' Mall.







Freaky shit don't you think? Panik semua nak balik nampak kawasan banjir terus kelam kabut nak pusing balik. That area is bad enough as it is without this happening.

Ini pulak parking kat IOI Mall. Gila sial! Naya je nak gi shopping ke minum ataupun sekadar kerja kawasan tu, ditimpa keadaan seperti ini. Matilah rosak boleh claim insurans ke?


Dalam pusat beli belah pun, camni. Berapalah kerugian yang ditanggung...


Yang aku tak boleh blah, golongan hipsters yang feeling tengah banjir dok leks layan kopi. I guess bila dah tak boleh buat apa, ni la jadinya. Dok lepak je la sampai keadaan pulih.


Pictures credit to whoever originally took these photos. Leave a comment if any of these images were yours because I can't trace the original owners. Nice! 

Reactions:

0 comments: