Saturday, February 09, 2013

Pencalonan baru!


Kalau anda sempat menonton Muzik Muzik musim ke 28 petang tadi, mesti perasan Penghibur Jalanan sudahpun tercalon masuk kan?

Since every radio station is playing the song and the song is getting a lot of support, here's hoping korang sanggup lah undi 20 kali sehari lagu ni kat website Muzik Muzik 28.

All you have to do is CLICK HERE

Lepas tu cari nama Amir Jahari - atau lagu Penghibur Jalanan yang duduk di 19 sebagai lagu baru yang dicalonkan - dan tekan UNDI 20 kali. Kalau tak keberatan, wat lah tiap hari.


Undian dibuka dari 6pm pn Saturdays dan tutup setiap Rabu jam 12 tengahari, so pulun undi please and get this song the momentum we had on radio!

Reactions:

0 comments: