Monday, January 28, 2013

Nazmi oh Nazmi


Tuh dia. Kaki delete tweet dah minta maaf. Dia ni dah masuk episod kedua dah perangai dia nak tweet tak pikir.

Kali terakhir sibuk kata kena hack bagai. Kali ni dah kena carut mesti dia keluar alasan kena hack, dia cepat-cepat dalam masa beberapa jam terus delete. Yang terbaru... baru tadi, dia dah keluar lak statement mintak maap kat Aidil. Jangan salahkan katanya... siapa yang salahkan...

Ko gak yang kata dia bersekedudukan, sponsor minah ko gilakan tu. Gila lah bebudak skang ni.

Tu la... umur muda merantau feeling football superstar - SPM pun tak abih. Sibuk kejar kerjaya takpe, ni dok meroyan kat Twitter, pastu cepat-cepat delete pas mengaibkan orang. Pastu mintak maap gitu je. Sharifah Zohra betul lah perangai dia.

Ish ish ish...

Lain kali pikir dulu sebelum nak tweet.

Reactions:

2 comments:

ta paham laa ngn mamat ni.. dulu masok paper pasal playboy . haish aptb..

Sebab pandai sangat nak wat camna... LOL!