Monday, January 28, 2013

Berani buat, tanggung kena screencap

And here we go...pagi tadi online ada member tweetkan follow drama swasta Twitter yang tengah japan. Kisahnya, melibatkan Nazmi Faiz tengah meroyan online. Nak dekat 4 pagi ni nak meroyan apa agaknya. Ye lah... international timing katanya kan.

Hantar jauh-jauh main bola, rupanya ni keja...Ke kena 'hack' lagi pengakuan selepas ini. Pernah dah pun mamat ni meroyan, tiba-tiba mengaku Twitter kena hack. Alasan paling klise dan common today.

Anyway, here are the sequence of the tweets I screencapped.













Nak kata benar atau tidak ini kata-kata dia, aku tak berani nak komen. TAPI - one thing aku boleh cakap - kalau macam ni lah standard English bebudak kita, lain kali bagilah habis SPM bebetul dulu baru nak feeling berjalan. Bahasa tahap darjah lima camni...

Itulah... bak kata Usop Wilcha - "Itulah pentingnya English edukesyennnnn" *wat lambai-lambai tangan...


PS - Dah heret nama orang lain masuk, bersedialah ko Nazmi...

PPS - As of 9am tadi, semua tweets di atas telah dipadamkan berserta tiga empat tweet yang lain selepas itu...

Reactions:

2 comments:

Sebab tu la jangan tweet kalau time marah tak terkawal, isk

da ari tu pon dia gitu. pastu kata kena hack. kali ni tak dapek la pakai alasan tu sebab ramai screencap dia sibuk borak tweet masa tu.