Saturday, September 01, 2012

Opah Kak Nam Style

Tau kan Gangnam Style tu apa. Kalau tatau, I really don't know what to say, but kembali ke dalam gua yang anda duduki dan bertapa. Sila Youtube dan Google cepat ye - natang tu da 90 juta views kot. Masa aku tengok baru nak cecah 30 juta.

Apapun, sah K-Pop ni membahayakan. Especially Gangnam Style. Buktinya?


But this whole Gangnam Style craze is getting slightly out of hand. Or maybe sebab aku perasan mainstream sangat kot bila da ramai dah suka aku rasa bosan.

But if you're a movie freak, and remember The Shining, take a look at this - The Psyning.


Reactions:

0 comments: