Saturday, August 18, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Tau kan hari ni hari apa? Gila tatau...

Kalau tatau, ntah apa aa nak cakap. Kepada semua teman-teman beragama Islam, nak wish selamat hari  raya Aidilfitri.. maaf zahir dan batin.

Bukan SHRMZB ye. Tu stok bodoh pemalas gila je nak taip macam tu. Sumpah  nak meroyan tengok ada bangsa wish camtu. Walaupun kita paham maksud akronim tu, sumpah gila tak ikhlas.

Ye lah... kalau zaman dulu, call ke... hantar kad ke... wish in person ke. Skang BBM pun leh broadcast je... tweet pun copy and paste pon leh pepanjang dan alter. Tapi masih kemalasan tahap cipap berlendir! Matilah...

Anyway... dalam digital age ni pun... aku nak bagi kad raya... sat na...


Ok... salah kad. Lawak hambar. Ni wat semua kengkawan yang baca ni. Have a safe drive back to your kampungs, and back home ok, tak kisah lah Selasa Rabu ke...ujung minggu depan ke.

Jangan main mercun, dan jangan overdose rendang bagai. Dan kalau ada extra, tapau la.


Reactions:

0 comments: