Monday, August 27, 2012

Raya Raya Raya

Oleh kerana aku masuk raya saja demam hari tu... memang tak lah aku nak beraya ke rumah orang. Jadi penyebar virus je keja!


Setakat ni pun dua rumah je sempat aku lawat. Jadi bila dapat pelawaan akak Umie nak beraya, apa lagi... tu lah peluang nak catch up ngan kengkawan lama. Maklumlah... sudah tak kerja sebagai wartawan ni... dah lah fokus lebih pada bidang muzik... lama tak jumpa ramai kengkawan dari bidang filem dan TV.

Sempat snappy pics sikit...celah celah catch up session dengan teman-teman pelakon dan wartawan.






I am glad despite leaving the journalism field, I still have many real friends among the industry yang genuinely kawan dengan aku on a personal level.

Always nice to know that in a very plastic industry, friendship does still exist.

Plus, they're also a source of inspiration for me to be more creative and keep pushing the limits when it comes to creativity.

Always good to be reminded of why I'm doing all this in the first place after 16 years.

Reactions:

0 comments: