Saturday, June 30, 2012

KL on Foursquare

Lama tak update blog. Sudah semakin bersawang di sini. Bukan lagi kemalasan nak menyerang ke apa... tapi sesungguhnya I prefer to tweet.

So kalau korang on Twitter, cepat lag follow saja. My ID in case korang mash tatau, is @klubbkiddkl.

Hari ni nak share berita sikit.

Beberapa hari lalu, saya dapat confirmation dari Foursquare yang badge Kuala Lumpur sudah nak siap.

Saya dihubungi untuk menetapkan design yang telah pun disediakan oleh pihak Foursquare sendiri, hasil info aku berikan berdasarkan aesthetic design guide yang mereka berikan pada aku.

Dan hasilnya? This is how it's going to look like!!!


Simple kan? Tapi sememangnya aku pilih bunga raya untuk badge Foursquare pertama milik Malaysia.

Hope you guys like it, and yes ini sudan dipersetujui selepas beberapa email, this is the final design untuk badge kami!

So watch out for the badge, dan auk akan beritahu macamana unlock nanti.

Hopefully this is only a start, and maybe there'll be other badges for Penang, Johor Bahru, Ipoh, Kuching, Kota Kinabalu and lots more soon.


Reactions:

0 comments: