Wednesday, July 04, 2012

Cassettes are cool


My much awaited package finally arrived after just over a week!

Am super happy because memang tak sabar. What do you guys think?


No they're not real cassettes, bukan aku wat album.

These are my new business cards. Got them designed, printed and sent from the States via online.

Aku nak wat kat sini lembab nak mampus, pastu mahal lak. Ni all in lagi murah dan cantik dari beberapa tempat aku usha kat lembah Klang. Pastu laju lak dapat dalam seminggu tanpa nak keluar rumah hulu hilir nak gi kedai.

Tak sabar nak order yang baru lagi pas ni abih. Ni test design je. Pakai stock paper. Pasni nak way pakai transparent plastic lak bagi nampak lagi real!


Yang pentingnya, takyah nak business card holder mahal mahal. Pakai cassette case recycled dah ken a stall. Cun!

Reactions:

2 comments:

nak satu apa? kad aku? LOL! ke ko nak wat kad?