Friday, March 02, 2012

#TwtUpJohor

Ok aku tau aku malas update, but ni something worth updating for. Esok #TwtUpJohor I'll be giving away A LOT of stuff. Value beribu-ribu Ringgit, so kalao korang turun ke IMIC, Danga Bay, Johor Bahru esok antara 2pm ke 11pm this is what I'm giving away.


First of all - contest for giveaways aku semua akan dilakukan via Twitter @klubbkiddkl - kena follow, kalao tak, tak layak. Heh! Also, to win the individual prizes (setiap hadiah SATU pemenang), kena follow gak my sponsors (aku da bagi tweet handle meka so pepandai).

Everything will be done online - tapi ko kena ada hat #TwtUpJohor tuk layak

A. Here's the first prize on my list of things to give away. SEVENTEEN (17) individual session three-hour jamming session di Tune Studios. Studio in memang canggih dan serbs lengkap dan ramai orang industry pon berkeliaran sana. So memang untunglah kalau dapat. 17 sesi tu, dibahagi pada 10 bilk biasa, 5 bilk medium dan due bilk KHAS! Sila follow @tunestudios - tuk lebih info, usha meka di Facebook.


B. Hadiah seterusnya GEMPAK gila. We know @Sum41 (kena pakai Twitter handle senang) akan turun ke KL untuk showcase istimewa April 12 ni. Aku akan memberikan SEPASANG - that's ONE pair of VIP tickets worth RM241 EACH. Jangan lupa follow meka di @RockawayFest dan skodeng Facebook meka untuk lebih maklumat.


C. Suka muzik indie? Mesti penah dengar Laguna Music kan? Meka akan memberikan hadiah seleksi istimewa CD dan merchandise dari meka. Cuma follow meka di @Laguna_Music atau risik khabar kat Facebook meka ek.


D. Minat muzik? Tema hadiah-hadiah aku music related, so tak suka, memang apa nak wat kan. Tapi this is awesome too. More than 100 CDs immediately for your collection courtesy of the beautiful people at Warner Music Malaysia. Follow meka hat @WMMalaysia atau usha Facebook meka ek.


E. Minat muzik Aizat? Minat Amir Jahari? Kasi Gegar Entertainment dengan besar hatinya telah menyediakan album Aizat dan juga single Amir Jahari - Tanpamu, serta merchandise Aizat tuk korang kat #TwtUpJohor - follow @KGegar @MuhdAizatAmdan dan @AmirJahari sekarang atau usha kat Facebook.


F. And last but not least, is my favorite independent clothing line, Morning Rocket. Meka akan ada booth nanti hat #TwtUpJohor - tapi aku akan memberikan baju-baju dan topi Morning Rocket buat yang bernasib baik. Follow mereka di @MorningRocket sekarang atau like Facebook mereka.


Suka hadiah-hadiah ni? Then turun ke #TwtUpJohor esok!

Beberapa perkara korang kena ingat untuk menang.
1. Contest giveaways strictly melalui Twitter. Yes you need an account and you need to stalk my timeline dari 2pm ke 11pm. Anytime je aku let bagi.
2. Ko kena follow aku dan sponsors aku - contoh kalao ko menang merchandise @MorningRocket tapi ko tak follow samada aku atau meka, disqualified.
3. Pastikan your handphone charged up sebab kena tahan lama. Kalau tak bak charger. LOL!

So that's it. See you guys there. If you guys nak hadiah lebih, follow my friend @Hazrey - he's giving away some amazing 5 star hotel stays bernilai ribu Ringgit. Semua senang je nak menang.

Jom #TwtUpJohor !!! Gerek seyh!

Reactions:

0 comments: