Saturday, January 28, 2012

Pimpin'!

Best gila tadi! Went to Konsert Pilihan Pembaca Media Hiburan di mana Amir wat performance. Kita sampai memang jam gila. Tak penah aku nampak Shah Alam jam sampai camni.


Selepas kita soundcheck siap semua... aku jalan-jalan sikit the mini karnival yang ada. Aku nampak keta ni.


Makan hati wei! Chevrolet Impala! That's some serious muscle! Aku suka gila keta camni. Classic tapi memang lebih hebat than any new sleek sportster any day.



Aku singgah booth owner keta ni, which was Switchblade Kuala Lumpur (korang Google dapat la). Aku penah makan kedai meka, memang best. Dia jual semua barang-barang happening contohnya basikal dia semua gempak!


Yang pentingya pas aku tweet the pics of the Impala, aku dijemput bini owner tu bagi tuan punya meta bak japan sebab meka follow Twitter aku. Gempak wei! Serious... rasa cam kat luar negara pon ada.

And then the awards itself was fun sebab ramai kawan-kawan around. Korang layan je lah some of the pics aku sempat snap.






Sumpah rupa Siti semakin cantik! Terpegun aku. Walaupun banyak kali jumpa, dia nampak semakin flawless kian hari.

Had a fun time - but nothing more than bila score Manchester United vs Liverpool keluar. Aku memang sokong any team BUT Manchester United, so bila Liverpool menang 2-1 aku troll Akim kaw-kaw sebab did memang fan Manchester United. Merasalah sampai camni rupa...


Sori aku kejam Akim! Heh! Tapi memang wajib kot...

Reactions:

0 comments: