Wednesday, October 19, 2011

Time out

Been so tired running around. Memang seribu benda nak uruskan, dari kerja sepenuh masa, ke kerja syarikat sendiri yang termasuk menguruskan dua projek besar akan datang sehingga lah ke menguruskan kerjaya Amir.


Last-last memang badan kita kalau nak break down, break down la gak kan.


My blood pressure shot up high. Jarang camni kecuali aku under heavy stress, and memang banyak benda sangat nak wat with an upcoming busy week lagi so takleh tahan... KO gak aku.

Blood pressure, blood test, ECG... semua lalui. Siap kena jab painkiller. Heh... seronok lak dapat baring jap kat DEMC. Tu la masa sikit yang dapat aku rasa nak berehat.

I guess the only time I can rest is when I collapse.

But then again, kalau nak lepak dan tidur je keja pun... wat pe kan? Niat aku nak cari rezeki demi sara mak ayah aku. Lagipun, kalau sudah letih sangat nanti, satu hari nanti dapat gak tidur puas-puas.

Yang tu confirm tak bangun, dan tak diganggu lena...

Reactions:

0 comments: