Monday, October 03, 2011

Throw a pig!

One of the obsessions I spent a lot of money on this year, apart from my Gucci collection is obviously my Angry Bird collection. Memang gila sampai tahap takleh kawal abih duit beli apa je asalkan Angry Birds.


Earlier this year memang susah nak jumpa. So apa yang ada, jadi lah. This was one of the earlier places that REALLY stocked up on Angry Birds. Meriah gila!


Ni the first yang aku beli masa mula-mula. Kira bangga abih sebab time tu memang takde bersepah jual, and these are quality ones too, so memang bangga la dapat.


Sampai bak merata nak tayang. Memang jadi tumpuan lah kiranya kalau Angry Birds aku wat kemunculan. Kekadang rasa juvenile dan cam budak-budak, tapi yang gilakan pon yang dewasa, so ok la.



Ni mesti ada yang minat Justin Bieber sakit hati ngan aku. Memang amik pic ni nak torture member yang minat dak tu pon... heh... konon nak je campak Angry Birds kalau nampak muka Justin Bieber.


Ni aku beli khas masa Akademi Fantasia. Kira sapa menang immuniti dapat la. Semua bebudak nak - tapi budak laki semua mengalah ngan Fina sebab dia nak sangat. In the end, dia gak yang dapat immuniti so ok la. Happy gila dia.


So tajuk albumnya merata la punggah Angry Birds ku kesana sini. Something about the Angry Birds that puts a smile on my face. Matilah obsession bangang.



Ni full collection aku. Pas sampai besar ni dan takde tempat letak sebab penuh bilik, terpaksa stop collecting. Matilah bak kata mak aku kumpul habuk jek kalau berterusan letak merata semak je dibuatnya.


These were some other Angry Birds merchandise aku dapat jumpa dalam beberapa bulan ni. Memang macam-macam ada.




Sebab aku da bagi yang putih nya besau nya Angry Birds kat Fina, aku simpan yang kuning dan itam formyself. Yang blue je tak beli dan merah takde stok. Aduh... tension masa tuh. Besar sampai bayangkan letak tempat duk depan kat keta penuh cam orang lak.


And some t-shirts I have. Yang pink tu aku bagi Dayang, graphic designer tempat aku keja sebab dia pon gila Angry Birds. Yang itam Ning pakai masa kelas kat Akademi.



Ni ada some more Angry Birds found merata tempat. Gila aa... seb baik aku da stop kumpul. Buat abih duit je seriously...














Ini obsesi yang aku suka, tapi nyesal gak berhabis sebenarnya. But still, I guess it was all in good fun. Anyone obsessed ngan Angry Birds cam aku? Or rather, obsessed like I was sebab aku skang da tak minat cam dulu da.

Reactions:

1 comments:

gile angry bird sume.. argh.. argh.. abes dlm keta pun leh letak angry bird klu kt umah tu dh x muat.. tp klu beli lg byk2.. umah aku byk space tuk simpan kn.. hahaha...