Thursday, April 07, 2011

Melancung

I been working my ass off, and am tired. Tapi semalam, got some good news.


Dalam beberapa minggu ni memang sudah pun plan nak ke Jakarta, tapi suddenly dapat berita akan gi ke Macau dalam dua minggu lagi. Seronok...seronok... akan ikut Erra Fazira ke sana selama tiga hari. Dapat gak jalan. Tu la kelebihan keja ni...dalam keja pon leh enjoy sikit-sikit.

Nak enjoy banyak-banyak takleh lak... sebab takde masa. But it's definitely gonna be great to get away. Heh... kalau semua payments due masuk in time, puas tu aku shopping puas-puas nanti kat sana.

Smalam had a nice chat with abang Amy masa sidang akhbar untuk Konsert Lagenda Double Trouble. Kira ni last call da for the tour. Tarikh konsert skang 27 Mei jam 9 malam di Stadium Hang Jebat di Melaka.


Awie takde, so tak riuh as how kalao dia ada. Kalao layan lawak dia, best.

Anyway, jap nak kongsi sat. Konsert ni kira coincide dengan Tourism Melaka, and this is what they came up with. Check out how they promo the event.


Ye, aku pada the tagline for the promo of the concert. Berhibur, Melancung Sambil Beramal. Seriously? MELANCUNG? Aiyo... siapa lah yang wat promo ni. Zaman pra-Merdeka ke?

Aiyo... sesuai.

Argh... got to get back to work. Then in a couple of weeks aku leh gi 'melancung'.

Reactions:

1 comments:

Amboiii best nye melancungg,hehehe,enjoy ur holiday and work ya