Wednesday, April 06, 2011

I'm back!

Tak pergi mana pun. Sebenarnya, the past few months, ada saja benda aku nak blog. But if you guys followed me on Twitter, you would have realized aku sekarang lebih senang nak micro-blogging, which is to update Twitter, meroyan kat sana.


Mana taknya, dengan sentiasa kesuntukan masa kerana kesibukan yang amat, memang aku malas nak bukak blog, godek sana sini, nak transfer, watermark, upload pics and such.

Cara paling senang - tweet.

So I do hope you guys follow me on Twitter sebab tu memang paling updated on the spot. On top of that, lebih mesra sebab sentiasa connected ke mana saja.

Tapi blog tetap legacy takleh main tinggalkan. Especially since the last few years aku gigih berblogging memastikan ada je entry baru.

Memandangkan inilah official entry pertama for 2011, walaupun sudahpun minggu pertama April, I just want to begin again, with a fresh new start.

Layout blog pun dah berubah seperti aku janjikan sebelum ni. More simple, cleaner, less cluttered. Takde lagi rambu ramba bagai nak menyemakkan blog. Nak load pun tambah senang. So I hope you guys like it. And yes, tengok top right hand tu - memang ada link to my Twitter. Update tak real time unless you guys reload the page - tapi sekadar tunjuk when was the last update on Twitter in the time korang log on to my blog.

Memang pasni aku janji pada diri sendiri kena kuat sikit update kat sini, walaupun mungkin tidak setiap hari seperti dulu. Tapi tak adalah nak tunggu empat bulan sebelum aku merajinkan diri lagi. Matilah camtu.

Nanti aku update lagi.

Sebelum I leave you guys with this entry, sesiapa yang follow Twitter mesti perasan benda ni aku tweetkan not too long ago.

I found this awesome pair of Calvin Klein sunglasses.


Sat... apa yang hebatnya? Sabar dik... tu korang perasan tak kat lensa tu ada pelekat bertulis 4GB USB flash drive. Motif?

Hah... ni dia rahsia sebaliknya.


Tuh dia. Kaki cermin mata hitam tu leh tanggalkan, siap ada flash drive kat dalam. I like it! Spy gadget sangat.


Jangan tanya aku harga sebab aku tak berkenan nak beli. Tapi kagum gak ngan cara meka think up of this, so this is definitely worth it as a comeback entry. Merasalah!

Hope korang rajin-rajinkan diri masuk blog ni yang dah bersawang balik. Aku pun da kemaskan... heh... tunggu siapkan air dan hidangan sat ek. Jemput masuk... jemput masuk... jangan segan-segan.

Be posting soon, peeps!

Reactions:

7 comments:

dah mausk duk bersila dah ni. tunggu ko hidangkan air je :p

Uihh dah berkurun tak masuk blog nie.Ingat tuan rumah dah jual blog nie..wakaka..Honestly New look of this blog gua suka. Simple sejuk mata memandang. Keep up blogging bro..kalo tak leh bagi gua updated..compom gua carut lebeyy..hahaha. Keep it up

ahahahahaha... ramai suka spek tu ek.

Bro apa kata bagi jer spek tuh sebagai hadiah hari jadi gua tahun depan...hehe