Friday, November 19, 2010

Zany

Da lama kan korang tak dengar cita Anuar Zain?


Aku malam tadi gi port lepak tempak makan (ni memang kalao leh aku tanak sebut nama sebab tempat tu nice, cosy lepak area yang da jadi port aku) kat Jalan Ampang. Tujuan nak ajak si Yaya makan, nak belanja sebab birthday dia.

Miscommunication si Yaya tak penah ke sana, dia ilang, aku tengah sibuk cari dia lak kat dalam. Tiba-tiba ada yang panggil aku. Anuar rupanya.


Alamak gelap lak pic. Anyway dia ngan member dia, so I joined up and lepak before Yaya pon join skali later.


Hah ni baru pic terang sikit.

Biasalah kalau da jumpa Anuar, lepak borak panjang la. Masa tu dalam 10 lebih malam kot. Banyak la cita kongsi nak catch up, tengok-tengok orang da nak tup kedai da as it was 2am!

Dalam jalan kuar sembang tak henti, lepak luar tu - until 6.30am! Aiyo! Apakah?!

Still it was good catching up with Anuar to get his insight on some stuff, and being someone I respect in this business, aku salute pemikiran dia. Ni baru kata anak seni bila pentingkan hasil keja - balanced with surviving.

Takde kompromi soal kualiti. I can't wait for album dia to finish up and be released soon.

Geez... look at the time. I gotta sleep. Ada keja agik pagi ni. Berapa jam pun jadik la...

Reactions:

0 comments: