Tuesday, November 16, 2010

What is this?

Wow! Gila advanced skang barang mekap! Ke aku yang ketinggalan zaman?


Ni ada member dok tayang, dalam makan kat mamak pon mampu nak pasang lipgloss (nak kata lipstick bukan sebatang camtuh). Ke lip colour...

Anyway dia dok nak tayang, unscrew the top... merasalah... ada lampu dalam cover!

Tajuk lagunya, kalao dalam gelap pon, lampu tu mampu menerangi hidup anda (bahagian mulut where it's directed actually).


Aku tatau brand apa, so pepandai la korang carik. Tapi interesting. Cuma kebarangkalian nak pakai benda camni dalam gelap ngan keperluan lampu ni - aku rasa kureng sikit la in reality.

Kecuali kalao keja pelacur jalanan nak touch up pas dapat customer. Matilah aku!

Reactions:

0 comments: