Sunday, November 07, 2010

Sabbath


Lama tak letak pic Faz kan? So layan! Ni tadik lepak ngan dia kat Pelita, port lama. Catch up session too.


Sebenarnya, ni pon one more entry melantak. Hari Ahad biasalah tuk aku spend time ngan family.

Tapi hari ni belah malam lepak ngan abang Bad sebab teringin sangat nak pekena aromatic crispy duck. This is the signature dish of Social - kat Bangsar. Gi cari, depan Bangsar Village II. Give it a try. Sedap gila!

Da berapa lama (tahun da kot) tak pekena crispy duck ni, so finally pas cakap nak go have it, made plans and gi melantak.



Trust me, sedap gila. Amik crispy duck tuh ngan gravy dia dan balut cam popiah. Yum!

Heh... keja jalan-jalan cari makan je aku ni berapa hari ni. Pastu leh sambung Pelita. Merasalah.

Reactions:

1 comments:

wahhh FAZ..finally!! windu ar dia kat blog ko....!!!! tenkiu2!!! suka tgk dia kat blog ko sbb gmbr sume bkn gmbr photoshoot, tapi gmbr lepak2, sempoi2 gitu....tenkiu joe!!! xoxo!! nnt banyakkan lagi k!! hehehe