Wednesday, November 24, 2010

Randomness

Memacam akademi ada.. merasalah ni akademi yang baru ke? Spotted masa kat hotel siang tadi kat Holiday Villa Subang Jaya.



Kelas kan? Lembu, kambing dan ayam kampung pun kena dilatih tau. Bukan semua binatang perangai gitu semulajadi. Aku kenal ramai binatang pun yang perangai gitu semulajadi je. No training required. Matilah...

Anyway, sebenarnya tadi gi for the first press conference for Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010.


Tuh dia barisan artis yang hadir. Tak umum pe sangat pun. Pasal voting, senarai panjang, dan launch online pasai voting je.

Ini snappy some pics nak share.


Si Shahir ni nampak letih gila. Don't you guys think he needs a shave? Da scruffy sangat camni.

Ni pic tuk peminat Datuk Siti Nurhaliza. Yang pentingnya dia touch up tu pakai brand sendiri, SimplySiti ok. Bukan cam sparuh artis tuh, endorse bagai tapi pakai brand yang vogue yang mahal-mahal je. Salute Siti.


Jap... usha kasut dia sat. Motif kasut Siti pun nak snappy. Ye la.. dari orang nak blog letak pics yang pose biasa-biasa, biar ku letak pic yang ikut suka aku jek.


Hah.. ni si Lan. From Azlan & The Typewriter ler. Tengok mata tuh lebam. Akibat arituh masa Shout! dia stagedive terlanggar makcik mana ntah, lobam jadiknya. Smakin teruk mata tuh. Kesian lak... all in the name of rock and roll katanya.


This week is so packed and I have so much to juggle...

Reactions:

0 comments: