Monday, November 08, 2010

First to go

Tadi ke Sri Pentas 2 kat Plaa Alam Sentral tuk separuh akhir Muzik Muzik yang pertama.


Sebelom aku bagi banyak agik pics (takde la banyak sangat), ni apa yang aku spot.



Motif asap bagai coming out from the toilet? Shahir to the rescue!


After kicking some monster smoke, he smiles.


Kata kau! Sebenarnya smoke machine je meka pasang dalam bilik air tengah show, sebelom bawak keluar for one of the acts.

Ni some pics yang aku nak share yang sempat snap.



Yang pentingnya, even rockstars need touch up!



And the top six?


Aku malas list out, sebab top six tak confirm apa apa, so baik kita tunggu je keputusan. Looks like the competition is going to be among bands and mostly from the indie community this year.

Reactions:

0 comments: