Sunday, November 28, 2010

Believe it.. or not

Bersepah iklan dan endorsement dalam paper, tepi jalan bagai. Ni ada satu that I spotted along Jalan Ampang.



Erm.. jap! Aku pelik kenapa pic abang Rosyam yang before tu buruk benar! Tak cam abang Rosyam yang ku jumpa live pon. Dan yang after tuh, erm.. kenapa aku rasakan (ini bukan fakta, cuma perasaan ku jek yek) adalah hasil kehebatan Photoshop dan make-up masa photoshoot.

Lain bebenor before and after. Heh... just proves to show, that these before and after pics kekadang mengarut.

Rosyam looks good for his age, nonetheless, with or without the help - but I guess it doesn't hurt when it comes to endorsement.

Reactions:

1 comments:

Sokong!
Paling ridiculous, iklan Fair N Lovely pakai Jue Evans itam melegam siap ada jerawat bintik itam gi. Yuck! Diorang tatau ke nak menipu perlu kreatif? Durhh...