Friday, October 29, 2010

Team building

Hari ni check in kat lokasi rahsia. Rahsia la sangat. Stakat Corus Hotel kat Port Dickson jerk tuk team building company. Jap.. nikmati pemandangan during sunset.



Tu je la best hotel ni. Masuk bilik air con panas cam heater. Servis lemau cam takde orang keja hotel ni. Dah la keras. Pastu makanan ya ampun teruknya. And the list goes on. But seb baik bebudak tempat keja aku semua pala gila so kita wat hal sendiri jek.


Malam ada beach barbeque. Again - makanan azab. Takpe la. Time mesra ngan bebudak opis. Ok gak.

Mai aku perkenal cik Azreen dan encik Joe.


Sesuatuh kan t shirt Joe tuh. Scarier is mata dia pon cam tuh gak. Heh. Dayang sibuk enter frame state the obvious tunjuk kat t shirt padahal aku nak snappy dalam diam.

Pas tu kita ramai-ramai lepak bilik layan Konsert Tribute P Ramlee. Nangis la artis senior ni semua hancus bebudak baru semua meletop. Camna tuh???

Sambil bebudak kutuk, si Dayang ni tido dikapankan. Amacam? Scary tak?


Very set for Halloween kan?

Reactions:

1 comments: