Saturday, October 09, 2010

Smiles

Earlier tonight was the secret gathering aku been helping to plan out the last couple of days.


The event? A small gathering of the winners of Anugerah Skrin TV3 in 2007, 2008 and 2009 yang bercuti bersama pergi ke Los Angeles as part of their win.

Sedih lah aku terlibat walaupun bukan aku yang jejak ke LA. Datuk Seri Farid, jangan lupa ajak aku next year, tau bang!

All in all it was a good night - walaopon sapa follow Twitter aku dan beberapa orang artis yang hadir tweet pic aku jadi mic stand gituh tuk Aizat. Heh... someone overlooked that and aku kena jadik tukang pegang mic tuk Aizat nyanyi and skali tuk petikan gitarnya.

But it was really fun - and it was a pleasure nak spend time with the movers and shakers of all the big names yang bertanggungjawab for hasil produksi Melayu yang berkualiti.

Ni aku sempat snappy some of those yang attend.

Ni pic si Betty (Umie and Erma's sis) yang pose konon surprise la tuh. Candid katanya - walaopon tiga kali kita snap nak bagi nampak camni. Matilah aku!


Ni kak Erma and abang Farid layan anak Farid yang broke his hand. Alahai... kesian siot. Metal plate and three metal screws tuh!


Ni kak Erma pose ngan our MC for the night, hero hunky Fahrin Ahmad.


Aku ngan Aizat melantak before all the events 'onstage' started. Yummy gila food!


As you can see, everyone borak tak hengat. Ni abang borak ngan Vee, Sheila Rusly borak ngan sapa ntah and kak Ziela with kak Eton.


Vee and Shidi in matching black. I seriously hope I'm as happy as these two kalao aku jumpa my life partner kang.


Of course sebab sibuk (atau nak sibukkan) diri, aku tak snap more pics than this. But seriously I had so much fun!

Tapi yang pentingnya, pas sesi tuh, ada sesi lepak agik before I finally went home and unwrapped two things I bought that made my day.

Sebab Fazura da racun aku for the original Apple iPad nya case, aku da beli. Slim gila. Aku nya leather case cam gedabak tebal gila kalao nak bandingkan. I got it for RM200 je from a friend kalao banding market price dalam RM280.


And of course the other thing kat depan tu - is the original Apple iPad keyboard dock. Aku suka gila! Harga pasaran (kat Low Yat) jual RM450. Mampus! Aku dapat tuk RM300 jek! Suka! Umie jealous! Heh... tunggu ek kakak aku pesan tuk ko skali.

Tapi memang bagus. Skang iPad ku leh jadik workstation as I can do heavier typing work on it dengan adanya keyboard. Aku suka gila! Yeay!

Going to sleep now smiling!

Reactions:

0 comments: