Monday, October 18, 2010

Hush

Hari ni nak konsep photo entry je leh tak. Nak crop, edit, watermark bagai takes forever... so malas tulis panjang.


Ni photoshoot masa some random needless to mention event. Kita start ngan akak Sharifah Shahira aka She-Ra : Princess of Power. Heh.. tu yang aku panggil dia. Akak Shira.


She wasn't confortable in this baju, sebab baju ni penah dipakai Datuk Siti dan saiz tak kena bagai. Masa dia nak kuar photoshoot, dia nampak aku terus main cak cak.. dan cakap kuat-kuat "Happy Halloween!"! Motif? Heh... she's forever funny la. But especially so when someone has the ability to just laugh at themselves and not take themselves too seriously.

Then Vanidah Imrah. Akak Vee lak.


Doesn't she look a little Ziana Zain with the pulled back hair and all?

Ni.. Sharifah Amani kena keja kan ngan aku. Dia kan comel-comel. Aku mintak pose supermodel seksi sikit. Hasilnya?


For some reason, she looks a little Yasmin Hani here. And below, back to cutesy mode with Liyana Jasmay.


Ni Diana Danielle tengah jawab soalan pasal Farid Kamil. Merasalah!


And last but not least - our very own supermodel gituh. Nasha Aziz. Masa dia photoshoot everyone just whipped out their cameras and phone and shot her in action. I must say it's a pleasure to see her model sebab unlike many I've seen, she embodies what model is.

Setiap pergerakan kecil je, tapi impaknya pada gambar, amazing.

Ni some shots I took of her. Awesome don't you think?






Sempat lepak ngan Nasha and Tang borak as well as Vee and Shidi.

Before I got some interesting news.

Tak kuasa la aku.. ada je drama swasta. Takpe. This ends tonight. Sick and tired of drama bodoh yang tak bawak hasil pe pe pon dan setakat buang masa dan tenaga.

More esok la.. hari ni ada scheming sikit.

Reactions:

0 comments: