Saturday, October 23, 2010

Happy birthday Zekri!

Nak wat surprise birthday... sampai empat hari awal? Heh.. saja je. Tu la keja kak Vee. Nak surprise hubby dia si Zekri nya pasal.


Had a great time at their home tadi... hanya kengkawan terapat ada. Thanks for remembering me kak. You are one of the few 'sisters' I have yang aku memang sayang sampai bila.


Loving tak meka nih? Simple get together... ada laksa Johor, ada sotom, ada begedil. Semua hasil masak kak Vee, terror gak dia ni. Tak sangka aku selama ni kawan ngan dia...

Zekri whipped up his coconut and/or lychee something or other mocktail while Vee's sis brought some yummy cake. Umie ada skali ngan abang dia, and a handful of friends. So sweet!

I planned to keep my Saturday kat rumah je sebab nak abihkan keja (nyesal gak tak dapat gi tengok Alex spin)... but it was worth it to take time out nak celebrate with his beautiful couple. Hugs to both of you.


PS - Sapa lom follow aku kat Twitter, cepat add me by CLICKING HERE, tuk mengikuti ulasan dan carutan Festival Filem Malaysia 23 malam esok.

Reactions:

0 comments: