Friday, October 22, 2010

Dreamerz

I must be getting old. Tak semangat aku soal clubbing agik. nama je klubbkidd. Heh... da pangkat pencen nya clubber.


Sampai smalam kena racun tuk gi event Hennessy Artistry malam esok pon tak larat nak pikirkan.

But I do so wanna go sebab ada member ajak tapi tu la. Perangai aku skang lebih suka dok umah ke lepak ngan kengkawan chill out je.

Anyway, lari topik. Smalam press conference for Hennessy Artistry.


Ni acara yang orang dok kecoh Mizz Nina amik bahagian pesta arak tuh. Amik ko press conference, artis Malaysia - masa all the acts were asked to toast tomorrow night's event - minom Coke je. Heh!

Anyway, not interested so much sebab selain Mizz Nina, Deja Voodoo Spells. cuma ada Da Mouth dan Kardinal Offishall. Ada aku kisah?

The only reason aku nak gi actually sebab DJ Alex Dreamz. Dia kat KIIS Fm skali satu stesen ngan Ryan Seacrest and dia spin kat XS/Tryst kat Las Vegas. Memang music dia meletop! I love his mixes and the only reason aku sanggup pegi pon is because of him and only him.


Alex ni aku follow mixes dia selama ni, tak sangka dapat jumpa. Pas interview, leh borak borak. Even pas press conference pon dia borak ngan aku.

Yang kelakarnya... ni la cita bagaimana Twitter makes it a small world. Memula aku mesej dia kata aku akan interview dia dalam sejam - celah banyak interview dia kena buat.

Masa aku masuk bilik je, dia cam terus dan tegur aku. Abih interview borak, gelak bagai, dia add aku kat Twitter terus. Aku pon mesej je sana. Pastu jumpa kat press conference, dia gelak kata aku laju gila kat Twitter.

Matilah....

But memang dia pon mintak keep in touch. Can't wait for Alex to come down KL again. You're always welcome, mate. And thanks for the Summer Soundtrack. Love it!


Kardinal tuh hado aku heran? Apa lagik yang lain? But to my hombre, my amigo Alex, knock out a good set, and if I can make it there, I'll see you.

Geng Twitter aku tuh.. bangga... bangga...

Anyway pas abih event Artistry tuh aku gi la Media Prima Screenings di mana rangkaian TV Media Prime tayangkan apa yang bakal meka tonjolkan dalam programming 2011. Meletop. Astro memang tercabar la pasni.


Tu Datuk Seri Farid Ridzuan dalam mode smooth criminal dia tuh. Tema screenings meka 'mobsters' kisahnya.

Aku malas nak snappy banyak pics, tapi yang ni wajib.


Tuh dia. Sapa tak minat, awas aku sekeh!



PS - Hari ni mood ngantuk gila tak kuar memana. Balik membuta terus.

Reactions:

0 comments: