Tuesday, September 14, 2010

Welcome home

Tadi gi umah mak si Azwan Ali. Si Wan baru balik umrah nak jumpa, ajak makan kat umah Mak Tom, so gi lepak la.


Ni on the way lalu Setiawangsa tak silap aku. I don't know why I had to snap this - but I did.


Can anyone please explain to me why there's a sofa in the middle of the road? Erm... ada ke yang dok kat bawah highway ni pose gituh minum, petang?

Anyway, Ifa and husband dia Yanie pon ada skali, and lepak ngan Wan borak. Dia da tutup blog. So can't link him. Well, pe pon, all the best la Azwan Ali. Slow and steady kalao betol nak berubah.

For me takde isu berubah ke apa pon. For me, all of us grow mature with experience and time - and yes, sometimes we do make mistakes.

Si Azwan ni aku ok jek walaopon mungkin ada yang kurang senang ngan dia. The reason simply being kalao aku tak puas ati apa-apa aku lahar dia direct. Terus terang. And dia tak plastik so he responds.

Yes, he's loud - but it's only a matter of volume control.

Still, dia cita pengalaman dia kat Tanah Suci. Best gak. Beruntung la si Wan ni dapat gi umrah ketika bulan Ramadhan.

Pas abih, gegas ke rumah Meen lak kat Puchong lepak. Nice to have some friends around dalam ramai-ramai balik kampung. I think ni da berapa hari kita lepak malam kat umah je ramai-ramai. Kind of nice actually.

Lazy mode nak layan iPad balik.

Reactions:

0 comments: