Friday, September 24, 2010

Sengkuang

Umie wat open house tadi. Mati mati aku ingat kecil-kecilan. Sampai-sampai je ramai da berkumpul. Sofea Jane, Zahida Rafik, Melissa Saila dan ramai da ada.


Masa tu kat open air kat laman area. Suddenly, ujan lak. Aduh... gerak la kedalam segalanya.

Semakin ramai sampai. Korang layan je la pics. Ramai ku tak sempat snap. Fahrin, Ziela Jalil, Alia dan Zekri... mana taknya asik kena sakat ngan Umie, Erma akibat penganiyaan Azwan (matilah mengadu kat Ziela!). Heh... but memang fun gila. Ni masih lepak umah ni sambil blog.

Pas abih open house, ramai da balik, kami segerombolan gerak atas ke rumah Umie for coffee. Seperti sesi lepak biasa, kecoh la.

Apapon, tima kasih kak Erma bagi DVD Airmata Nur Salina yang aku terlepas tayangan kat TV3 arituh. Tak sabar layan.








Bila ramai-ramai kumpul camni kan, memang we all get closer and a bond of trust is there. Aku lebih relax bab event tak formal camni di mana benda-benda ni bukan nak promosi ke nak jual apa but memang just to borak-borak kosong.

It's chilling with friends which allow us to get close. Dah keja satu industri, takyah guna-menggunakan. Ikhlas. Memasing ada tugas dan misi dalam mencari rezeki. Yang penting ikhlas.

Bukan cam sparuh artis, ya ampon... kalao jumpa jilat sampai melecet. Tapi belakang? Hado! Mengata je keja. Takpe la... rezeki memasing kan?

Meroyan la aku. Dah... nak sambung anyam ketupat.

Reactions:

0 comments: