Saturday, September 04, 2010

Torch or pad?

Geramnya! Adik ku yang tersayang katanya... matilah ko... si Zahid tayang Blackberry Torch dia tadik. Si Akim arituh da tunjuk aku dia nya da. Nangis la.. Afdlin pon da beli. Linda Onn pon da. Ramai geng Torch.



I so want it! Nangis la camni. Masa serempak si Zahid kat berbuka puasa Celepets, dia dok tayang... geramnya... nak nak nak!

Aduh... control nafsu.. jap tarik nafas jap nak rilekkan diri.

Anyway, tang berbuka tu, ni some pics. All of the Celepets ada - kecuali Aishah Sinclair. Yasmin Hani, Atilia Haron, Dynas Mokhtar, Sazzy Falak, Serena C and Daphne Iking. Kengkawan artis lain - selain Zahid (sakit hati!!!) ada Ezlynn and Yasmin Yusuff. Ni some pics masa meka jamu anak yatim smalam.








Pas abih the simple but nice 'do, naik atas lepak jap. Sesi anyam ketupat dengan pantasnya bertukar menjadi sesi tayang gadget! Atilia kuarkan iPad dia. Nangis agik!

Tuh dia Atilia ngan Zahid lawan app apa entah.


But I like this app. Guitar app gituh. Si Zahid main sodap lak. Ada piano app gak... aku rasa kalao da ramai-ramai da ada iPad kan... leh form iPad band. pasang mic, main live terus.


The question is now... will I get my iPad soon. Blackberry Torch aku nak gak, but since da ada Onyx, tak perlu la rasanya.

Mmm... abih la aku. Bajet confirm burst jap gi nih.

Reactions:

2 comments:

dh dpt pon iPad.... review cepat hehehe

at the time i pos komen ni, u dah ada daaa ipad kan kan kan.. hehehe.. bestnyerr... hopefully rezeki ku murah.. ingin gak nak own one ^_^

Best Regards,
Wawa~*
SecretWhisper.net