Monday, September 27, 2010

New York

Usual Monday ari ni running about. Tapi memang tuk beberapa minggu ni banyak perancangan kerjaya aku nak execute. So will be extremely busy.


It's not like I don't want to blog or have gotten bored of doing so, cuma dalam nak set the wheels in motion for bigger things for 2011, the foundation kena set skang.

Biasala... especially bab soal-soal korporat ni, kena wat awal-awal. Nak tunggu menjadi berkurun kekadang. So months of planning, kena la start skang.

My aim is for 2011 to open with a bang. One of my perancangan includes a certain friend which some of you may find recognisable.


Heh... ni masa melantak ngan kak Mah tadik. Borak, catch up sebab dia sibuk slalu, so peluang camni memang nak catch up, very precious.

No teaser ke apa. Tunggu je perancangan yang di susun atur.

Sarimah is amazing, and I definitely want to work more with her, the last masa kita work together on AF7. Doa-doa kan je la menjadi semua. Aku the next couple of weeks memang meeting bersepah.

Ni nak launch into transition mode soon nak betol kan balik jadual keja dan sebagainya supaya tak tangguh ke delay ke rush ke. Biar everything ada it's own time and place gitu.

Arghh... nak tidur. Nite folks!

Reactions:

0 comments: