Friday, September 17, 2010

My pogo

For those of you yang bosan ngan entry asal iPad, jangan baca seterusnya!


I got my pogo sketch stylus! Yeay! Dua tiga ari ni aku singgah-singgah sana sini carik hado aku dapat.

Kat PJ Digital Mall - memang non existent. Kat Low Yat ada satu je kedai aku jumpa ada, tapi masa tu supplier cuti, mintak aku gi balik sana. Tapi meka bagitau harga RM75 gituh.

Finally got this dude online. Jual normal pogo for RM40 and pogo sketch for RM45. Aku sambar kedua itam dan merah dia jual for RM85.

For those of you yang pakai iPad, iPod ke iPod touch - the pogo stylus is the best. Aku pakai for handwriting and also for sketching bagus gila. I like. Kalao korang nak pepandai ek cari.

Reactions:

2 comments:

jo, kat mane beli nih. aku nak gak. pls...pls..

Hello I am in KL for one day (oct 8) and came across your blog... Grateful if you can let me know which store in Low Yat sells the Pogo Stylus... Many thanks...