Tuesday, September 21, 2010

Magika

Went for the gala premiere of Magika tadik. Dah dua kali ku tonton, dari preview sebelom ni berbulan lalu.


Again, kalao nak mintak aku review, tak larat lor. Bukan aku entertainment website. I'm just a blog - a personal blog, which is just my personal opinion of things. Things that I choose to talk about.

But kalao nak mintak opinion aku, depending on what you're looking for. It's a good family popcorn movie. Nak kata rugi, takkan la kalao beli tiket. Would I buy a ticket to watch? Yes.

But maybe simply because aku memang suka tengok lakonan Ning sebagai Puteri Gunung Ledang, Ziana sebagai Nenek Kebaya, Nani dan Leya sebagai Bawang Putih dan Bawang Merah, Pak Nil sebagai Pak Pandir. Kira amusing la to have our own version of Alice In Wonderland with all our favourite artistes.

Star power memang kaw kaw. Ada Mawi, Diana Danielle, Maya Karin, M Nasir... aduh. Ramai la. Dah.. malas nak taip panjang. Baik korang layan pics at the premiere.











Kalao korang perasan aku perangai kemalasan menulis. Tapi ni sebab kesibukan aku so paham la ek. Pe pon, aku kejar rezek ni, blog peribadi ku menjadi tanggungjawab semakin berat nak maintain. Especially since aku lebih meriah ber-micro blogging via Twitter. So add aku sana lagik up to date.

But I am not getting rid of my blog, and I won't stop. But just that kekadang malas tulis panjang ke, ataupon lambat update, mintak paham-paham la ek. Heh...

Goodnight all... time for some shut eye now.

Reactions:

0 comments: