Monday, September 20, 2010

Happy anniversary Vee and Shidi!


Ni bukak kek harijadi ek. No one's celebrating their kids' tenth birthday. Ni sebenarnya 'kek' ulangtahun Vanidah Imran dan Rashidi Ishak.

Tadi ada majlis sambutan their tenth wedding anniversary. Aku serious suka sangat couple ni. If you've read my previous posts, tau la camna aku adore si Vee ni. Dia ni memang besh, rilek dan sempoi, sesuai la ngan si Shidi.

Sedar tak sedar da 10 tahun meka bertahan. Praying that both of them will be together till their end of their days sebab they are indeed a beautiful couple. Bosan cita artis cerai pas berhari jek, ni sepuluh tahun pon going strong and kedua meka ni romantic as ever.

Tengok je their pics.




So sweet kan meka berdua ni. Cam newlyweds lak aku tengok.

Since they were the focus of the night, tak dapek layan Vee dan Shidi sangat. So borak ngan someone yang da lama ku tak jumpa.


Tuh dia. Si Nani. Lama tak jumpa sangat. Sempat la borak panjang catch up, skali diselit ngan Leya. Heh. By the way, sapa fan Nani, dia da skang bergelar tuan director da tau. Her short film da complete. Tak sabar ku nak tengok.

Monday blues, so forgive me if aku malas nak update sangat.

Reactions:

0 comments: