Tuesday, September 07, 2010

Da-yum!

Sebab ramai kawan nak balik kampung, siang-siang tadi (sebelom masuk waktu la) sahur last call ngan kengkawan. Ye la... last few days ni. Ada yang balik awal sikit, so tanak lepas la sahur sekali.


Saja stress keja... lepaskan diri sat dari kuarantin gituh.

Snapped this masa sahur.

Now, obviously, that character on that girl's T shirt is the Cookie Monster.


Just wonder if she realised she sat on it!! Matilah kau... heh. Bodoh lah.. gelak sorang-sorang kebosanan. Camna tak kebosanan. Tengok pic tu. Time sahur, borak-borak, sempat layan game Scrabble on iPad. Borak-borak.. sorang jalan, pas kat next person. Yang pegang tu si As. Matilah tunggu turn dia berzaman!

On the way home, kat Federal Highway...


Damn! Aku penah dua kali keta terbalik. Ni kira ok lagik sebab aku dulu kena masa 1998 and 1999 (one year apart) accident keta terus turn turtle. Kira my car was resting on the roof. Shit!

Tengok accident ni horror kembali.

So korang yang nak start balik kampung in the next couple of days, please... DRIVE SAFE!

Reactions:

0 comments: