Wednesday, September 08, 2010

Blindness

Kalao korang baca blog ni, bosan beberapa hari ni -TOUGH LUCK! Heh...matilaaaa ko nak merungut bila baca pree. Dah la pasal kehidupan aku. Dan memang kehidupan aku memang bosan sikit sebab berkurung, solitary confinement nak abihkan keja je. Dah la ari ni ada meeting kat office.


Singgah Pavilion for berbuka last call ngan kengkawan jap. Tu je yang sempat. I have to say I think Pavilion nya decor for Raya the best among several malls aku gi. Simple, not cliched, and just pleasing.



Konsep kampung gitu, mostly because ada some floral exhibition ke something meka dok jual pokok bunga. Tapi suka sangat. Sungguh tenang. Teringat balik kampung ngan seseorang ketika Raya dulu. Heh...

Semalam sempat la singgah Empire kat Subang Jaya masa As dan Mierul nak shopping raya. Lupa nak letak pic ni.


What the fuck is this? Aiyo! Fesyen raya ke??? Ni keja orang dalam Tangs, tak silap aku. So wrong...

I think visual artists meka (if they even have it) need to get a new job. Sedih la camni! Plaid fedora, suspenders and carrying some random red case thingie with a baje Melayu? So wrong...

Ok... my life is boring.. at least for the next few days... sambung keja.

Reactions:

0 comments: