Tuesday, August 24, 2010

Zast!

Ari ni sesi berkurung agik.


Yerlah.. semakin dekat raya nih, semakin paksa rajinkan diri nak ketuk semua story stock so semua leh cuti ngan aman bahagia.

So didn't leave my boudoir (bilik laaaa) sampai waktu berbuka tuk melahap.

Sebab da berkurung, malam lak rasa gatal bijik nak feeling jenjalan, so sib baik si Shahroll la temankan aku ke Uptown Shah Alam. Jumpa member magician sat (da lama aku tinggal magic ni... nak aktif balik la!) and then lepak.

Niat nak saja tengok barang prep raya, selain nak beli buah tangan sikit nak lawat si Norhadeef Danish Eidraky. Dak comel enam tahun ni anak sulung member baik ku si Helmy yang aku kenal dari sekolah rendah agik.

Si Eidraky kecian sebab chicken pox sampai naik serebelum katanya. Teruk gak keadaan memula. Si Helmy sampai dok spital tiga malam da... ish ish ish. Daddy bagus sangat nih. Helmy - ko inspire aku nak jadik cam ko la bab jadik bapak ni. I only hope I can be as good a father to my son.

Anyway... tak nampak apa yang sesuai tuk dak kecik (tambah agik si Helmy kata si Eidraky ni suka membaca - haram la nak beli benda kat sini kena ngan minat tuh)

Kang aku beli ni kang, si bini Helmy yang bunuh aku. Heh!


I like snakes! At least you know they creepy slimy reptiles. Ada manusia aku kenal, sebenarnya perangai agik ala ular. Oops!

Eh ok la.. nak spend time lepak, and then ada sesi sahur kengkawan malam ni. Yeay!

Ok... over and out!


PS - Please pray for Eidraky ok, guys. Tima kasih sungguh dari ku. Selamat berpuasa everyone yang fasting for Ramadan (ye.. kalao ikut kamus there is no H in Ramadan)

Reactions:

0 comments: