Wednesday, August 25, 2010

Senyum

Kurung dan terus berkurung! Ya ampun... seksanya nak tulis kalau writer's block ni. Harus aku wat gila agik nak naik Genting pose ngan laptop sorang diri tuk carik ilham cam arituh....


Takpe. Walaopon I SHOULD have done everything by now - aku bagi masa diri ku sampai ujung minggu ni. It's a long weekend with Nuzul Quran and all...

So my day ari nih started with majlis berbuka puasa kat umah Mawi kat Bandar Baru Bangi. First time jenguk umah botak yang nih.


Masa aku sampai... sebab jam bagai... da kol 7 malam. Sampai skali ngan Que Haidar ngan Linda Jasmine ngan dua anak meka.

Ni sempat snappy pic Linda ngan Ratu. So cute, baby dia.


Owh by the way. I have to admit, lagik satu sebab aku lambat sikit sebab singgah nak pick up sesuatu. Terus pakai...


Alamak! Aku tau la aku janji takkan shopping agik... but this was big.. roomy.. and erm... Gucci.

Akibatnya ujung minggu ni ada warehouse sale FJ Benjamin aku rasa aku tak gi la walaopon bajet nak cari baju keja Raoul sikit. Tengok camna (tak insaf shopping agik ni.. ish ish ish)

Sambung cita. Ni masa Pak Nil nak balik. Pose nampak candid - tapi Aznil saja pose bagi nampak candid katanya. Ngan rambut tak blow... heh! Ada ku perasan pon? Aznil lepas photo shoot tuh... dia tweet kata kena bukak dalam keta sebab rushing. Tapi dia sampai I think about 7.45pm ke kol 8pm. Takde la lewat sangat.. ok la tuh.


Sebenarnya majlis kat umah Mawi kecil-kecilan ni ada beberapa sebab. One sebab nak buka puasa la.. siap jamu anak yatim.

One more reason kira Mawi nak tunjuk hasil keja directorial debut dia tuk telemovie Pak Nil Ibu Kirim Salam yang akan ditayangkan kol 12, hari Jumaat pada raya keenam di Astro Prima.

And one more reason? Nak doa selamat tuk birthday si botak.




Sempat jenguk isi rumah botak. Aku paling suka ada satu almari nih, dak ni simpan barang magic dia. Ada agik barang aku bagi. Terharu aku si Mawi ni hargai pemberian orang (ko tak hargai aku bantai ko gila - benda aku bagi tu bukan senang dapat) Heh!

Linda Onn pon ada.... actually quite a few yang lakon dalam telemovie Mawi ada tapi malas aku snappy jek.


Nak gerak tengok jam mak aih. da dekat kol 12!

Next destination - sahur awal. Ngan kengkawan as usual.

Pilihan lokasi?


Ye... sapa follow aku kat Twitter mesti tau aku usik orang time semalam posa aku asik sebut nak sangat A&W root beer.

Merasalah.. ni first round lepas kempunan gituh.


Ok.. nak sambung sesi gosip! Esok ada something EXCITING! Yeay! Nanti je aku cita...

Reactions:

0 comments: