Wednesday, August 18, 2010

Same ol same ol

Seperti beberapa entry lepas...layan la pics yang need no explanation nih. Malas tol nak dok lembah Klang nih. Tak sabar Raya kang. At least masa tuh baring tengah jalan pon selamat.





Tak perlu pon ada polis trafik. Aku snap pic bawah ni sebab ni la satu-satunya polis trafik aku kagum actually wat keja to help ease traffic kat persimpangan dekat Berjaya Times Square nak masuk ke kawasan Bukit Bintang. Biasanya polis trafik sekitar bandaraya melangut sambil tengok keta sesak tanpa mampu wat pe pe yang dapat membantu keadaan.

Mamat ni memang hebat! He definitely deserves applause especially since ni setengah jam sebelom waktu buka - dia lom menghilang agik.


Berbuka at Pavilion ngan Azwan as well as Ifa Raziah and family. Pastu sambung lepak ngan kengkawan.


Sempat snappy minah Arab ni masa kat Starbucks. Sopan sungguh.. kan kan kan?

Reactions:

0 comments: