Friday, August 20, 2010

Raya!!! Raya!!! Raya!!!

Iyolah ko pepandai je nak headline entry raya katanya. Posa pon lom sparuh jalan feeling nak raya. Maksud aku raya... semalam ke rakaman Melodi Raya wat kat PWTC.


Jap... arituh da skodeng kasut Gucci Mawi, ari ni kita wat sesi skodeng kasut Gucci artis agik.

Sapa leh teka sapa. Jawapan ujung entry ni as always.


Masuk je Dewan Tun Hussein Onn, amik ko... decor ala kampung. Teringat 'Kampung Nikmat', perkampungan yang diwujudkan tuk wedding Ning Baizura. Cuma Melodi Raya ni takde kambing dan ayam hidup je.


Yang pentingnya...dalam dewan... selamat datang ke Melaka!!!


Matilah aku allergic tengok lampu lip lap. Teringat Melaka je. Anyway, ni some pics kengkawan aku snap. Enjoy the pics!



















Hah! Cukup tak aku snappy. Banyak tuh! By the way jangan terkejut ada kumpulan Nico. Meka wat reunion performance masa Melodi Raya.

And by the way... pic awal kasut Gucci. Da dapat jawapan? Kasut tu adalah milik....
Yer... Fizz Fairuz!

Seronok gak Melodi Raya kengkawan ramai. Cuma sesak sangat sebab ramai yang tak perlu dan tak dijemput sibuk menyelit.

Pas abih Melodi Raya, gi Yok Sahur Murai kedua sama gak. Sesak... yang tak dijemput pun wat kemunculan. Tu takpe lagik...

Yang artis sendu nan hado pon sibuk bak enam orang perhal?

Macam-macam lah... penganjur beradab tak sampai hati nak refuse entry, tapi kesian penganjur kedua majlis kena layan orang tak reti malu semua nih. Konon pose sana pose sini gila glam nak makan free bagai.

Oh well... busuk la nama sendiri.

Apapon, to the TV3 family as well as Murai - you guys did good. Happy sangat malam ni.. it was fun indeed.

Reactions:

0 comments: