Thursday, August 19, 2010

Kepenatan

Argh... lari sana lari sini. Akibatnya... berbuka ngan sirap je la. Aku ada dua event yang clash masa. So berbuka kat PC Karyawan jap, dan pas interview semua, lari ke event berbuka Astro lak.


Sempat snappy sikit je sebab malas nak dok lama. Ni cik Erra kita. Lama tak snappy dia.


And a few other pics. Shahir, Aril dan pic aku ngan Akim. Lama tak lepak ngan adik aku nih.




Seperti yang leh dibayangkan, aku mood kemalasan nak update. Cukup stakat tu ek.

Oh...tapi ada satu pic aku nak gak kongsi. Ari tuh ke 7 Eleven terperasan benda ni. Aku mati-mati ingat kondom dan nak gelak sebab dia letak belah gula-gula.

Tadi pam minyak, masuk kedai perasan benda tuh agik. Lor... rupanya packaging je cam kondom. Tapi... gula getah gak kiranya.


Tertipu!

Abihkan masa kat Sime Darby Medical Centre, SJMC lama jenguk si Anne yang viral fever. Matilah... dok sakit pon, tengok la keja dia.


Pastu salahkan kita-kita ni, sedangkan dia yang call delivery McD. Kita cuma bersubahat temankan makan je. Heh!

Reactions:

2 comments:

hi joe lee

hv a gud day!!!

mcd2 tuh sah2 joe punye 70% kan> hahaha

kiddin

oh ya...saya pun memula tgk ingatkan condom. haruslah org yg tak tahu packaging product tu ingat ku pegang benda lain