Monday, August 30, 2010

Ikan sungai

Selalu letak pic trafik sesak bagai, hari ni aku dedicate kat abang polis trafik yang begitu 'gigih' katanya bertugas... katanya... walaopon.


Yang pentingnya begitu anorexic ok, abang polis ni. Honestly, kenapa polis trafik Malaysia ni kurang yang fit? Ada yang cam papan lapis, kalao tak yang dalam pakai ketat cak sarung nangka yang mendedahkan begitu 'sihatnya' pemakanan meka nih.


Ni entry malas sebenarnya sebab sibuk. Ni pas berbuka kat Restoran Ikan Sungai, milik ayah Liyana Jasmay.



Motif defending her chocolates? Heh... saja je. Ni masa borak-borak ngan si Liyana nih.

Sedap gak makanan kat restoran dia. I don't fancy the Western dishes but bab ikan tu, pergh!!! Sedap, sedap, sedap! Ikan sungai macam-macam ada. I like!

Ok.. ni nak prepare ada makan-makan sahur ngan kengkawan. Be updating soon.

Reactions:

0 comments: