Friday, August 13, 2010

i!

Ari ni berbuka sekali lagik kat Pavilion. Tujuannya, pas melahap, nak shopping.


Aku sebab da membeli belah overdose, sebenarnya da paksa diri aku tahan nafsu nak abihkan duit agik. Tapi ni terpaksa, sebab kakak aku nya harijadi nak mai.

Memula tatau apa nak beli tuk dia. Ingat nak belikan Gucci wallet satu nih yang aku suka gila.

Pas pikir berkali, sebab dia tak kaki branded cam aku nih... lagikpon dia tak minat Gucci, rethink la plan.

In the end settled for this.


Ok tak? iPod Touch 32GB. Nak beli yang 64GB tapi kopak kang. Takpe la... it's the thought that counts kan? Sebab aku tau kakak aku da lama nak... dan dia jenis pikir beribu kali sampai tak beli-beli. Jadik baik aku belikan jek.

Tapi yang pentingnya pas berbuka dan shopping ni, racun kengkawan shopping. Matilah aku dengki kan... takleh shopping nak gak kengkawan shopping. Transference katanya nak puaskan nafsu shopping. Da la merata sale.

Benda paling cantik aku rasa kawan beli yang aku suka, si Anne nya charmbracelet dari Armani Exchange.


Apa yang tak cantik, cara minah ni pakai kain!


Motif? Saja je... nak lepas carot light-light selepas menahan seharian dari melaharkan orang. Heh!

Reactions:

0 comments: