Wednesday, August 11, 2010

Hari pertama

Camna hari pertama posa korang?


Aku nya? Seperti dijangkakan...sebab ada meeting nya pasal - berbuka je dalam keta. Sorang diri lak. Sodih!

By the way - sapa nak tanya aku kenapa puasa, takyah la. Soalan basi.

Aku posa sebab nak. Memang aku tak wajib, tapi aku dari dulu posa sebaik yang mampu. Dalam idup aku, penah dua kali la posa penuh. Nothing great, tapi leh la...

Apapon, had a good meeting (nanti aku umumkan apa dia), and it was worth berbuka sendirian dalam kereta.

By the way, berbuka dalam keta kat kawasan Amcorp Mall kat PJ. Pas berbuka nak gerak balik tuh, nampak nih. Motif banjir sedangkan tak ujan?




Take a closer look at the pics. Bukan je kes paip bocor ni. Ni cam jalan mendap da. Berlubang bagai. Horror gak nak lalu jalan tu takut keta masuk lobang sebab tak nampak kerana air.

Damn... I need a life than to snap pics like this.

Reactions:

0 comments: