Tuesday, August 31, 2010

Happy 53rd!

Happy Merdeka!!!!!! It's out 53rd independence day, people! So happy birthday! 53 years young and looking good. Nevermind the few uglies we have, Malaysia is not perfect-but it's as perfect as it gets here. So fly your flag high, because it's a reason to celebrate!



Didn't spend it at home avoiding traffic, or hanging out around town and cursing everyone else going out. Dok sesi sahur ngan kengkawan kat rumah Datin Paduka Umie Aida and the one and only Datuk Paduka Khairuddin Abu Hassan. Atas jemputan meka, beberapa kawan-kawan berkumpul sana. Sedap gila makanan, sebab semua menyumbang hidangan tuk melaram skill masing-masing.


Motif feeling peek-a-boo? Aku tak snappy banyak pics sebab meriah semua pot pet sana sini. Si Faz je tak dapek join. Betty ada... Misha dan Mimie ada...but aku seronok kak Vee si Alia ada. Lama tak jumpa. Pas berumahtangga ngan Zekri, susah nak jumpa. So it's been a long time since we've met. Ni aku snappy the two couples.


Kesian si Zekri. Main polo sampai cedera memacam. Dislocated shoulder bagai. Argh! Tulang terkeluar... aku pegang sampai nak pengsan rasanya. Ni snappy adik-beradik si Misha dan Mimie.


Banyak nak snappy tapi tak larat. Borak sana sini anyam ketupat, stakat ni je la mampu snappy.


Saja nak lepas rindu kakakku si Vee. Anyway, nanti aku update agik. It was a fun sahur session and a happy Merdeka. And having sahur with them made the Merdeka night celebrations so much more special.

Ok..nak membuta da. Kang je aku update entry.


PS - Hope Merdeka means what it should to everyone, and not just a public holiday.

Reactions:

1 comments: