Monday, August 23, 2010

Escapade

Untuk memulakan my new regime, ari ni awal pagi da jaga, dan semangat nak abihkan segala keja tertunggu. Two days. I aim to get everything done, and focus on work.


So terpikir... nak gi opis ke ke home office nak finish work.

Then masa dalam perjalanan ke KL kol 8 pagik gituh, aku naik gila, drive ke tempat mana aku leh focus without any distractions and get my work done.

Akibatnya?


Tu bukan asap ek. Tu kabus. Aku drive ke Genting sorang diri, dok dekat tujuh jam. And half my work done!

Yeay!

Seriously sometimes you just need a change of scenery to be inspired.

Balik petang tadi berbuka kat Museum Kesenian Islam bersama ngan warga Media Prima. Happy gila...

But by kol 10 malam aku da ngantuk.

Nothing much today... it's time to be rid of any laziness. And that includes updating my blog. So korang jangan risau takde nya aku nak abaikan agik.

I'm a multitasker and I'm damn good at it - so here we go. The ride is on!

Reactions:

0 comments: