Friday, August 27, 2010

Croccy

Suka sangat trivia kebelakangan ni semua pasal kasut Gucci kan. Mai aku wat kelainan sikit.


Mai teka bag Hermes limited edition ni milik artis mana. Comel sungguh ek that little crocodile peeping out of the bag. Tu la yang tinggal probably after it got skinned to make this bag. Heh!


Ni kat event Yok Sahur Murai.com.my. Last stopover pas wat kat Gombak dan Setapak. Malam ni kat Klang lak. Kampung ku! Bangga ku.

Ni some snaps yang aku sempat amik.








Maapkan si Akim yang tiba-tiba feeling pakai apron sponsor nih. Heh... menggila dak tuh. Si Shahir sampai last. Letih sungguh nampak dak tuh.

Bebudak Nowseeheart pon ada yang best. Lama tak jumpa meka da. Bertahun. I love them! They're my favourite nasyid group sebab their vocals and harmonies are amazing. Dua pengiktirafan untuk dua album for Best Duo/Group Vocal Performance is testimony to their abilities.

Yang bestnya, dengar meka working on a new album. Meka skang signed bawah Hafiz Hamidun. Da ada pon single dalam compilation 12 Cinta - Cinta Ilahi Cinta Insani.

Ok ok.. malaih post panjang. Da teka ke sapa tuan punya beg Hermes yang cantik tuh?

Ni dia jawapannya...


Hah! Kelas Datuk Sharifah Aini! Walaopon mai grace the event, tetap rambut kepuk-kepuk, make-up flawless ok! How come artis-artis yang da senior ni penampilan sentiasa flawless, sedangkan artis skang ni cam tak cukup grooming. Erm...

Ok la.. until the next entry...

Reactions:

0 comments: