Saturday, August 21, 2010

And another...

Another day, another buka puasa. Hari ni menjelajah ke rumah Umie Aida atas jemputan dia for a small gathering of friends and family tuk berbuka.


Umah dia pon selang dua bangunan je ngan umah aku kat Mont Kiara, so senang pon.

Ni sampai umah dia, sempat snappy keta mewah yang parking sana. Harap mewah je.. tapi?



By the way, bukan aku yang tulis benda tu. It was like that masa aku sampai. Rugi jek... tuan punya keta nih kalao tanak sila jual kat aku murah ek.

Sampai je, nampak Umie dan abang layan semua tetamu. Rupanya sekali ada shooting Nona tuk Raya sikit sikit. Ni some pics aku snappy. Misha dan Mimie ada. Erma Fatima ada. Abang Bade ada.



Tapi yang bestnya - hadiah dari Umie dia beli dari LA masa cuti dia arituh. Tuh dia... baju Ed Hardy. Ori ok.. bukan dari Bandung ke haper. And ye, aku mampu saiz M... katanya...walaopon! Thanks kak Umie!


Suka tak lighter nih.


Ni suka tak? Geli aku kengkawan ramai pakai phone cover Blackberry yang ala cokelat nih. Bau cokelat pon ada. Aku sungguh benci ye cover nih. Pakai Blackberry seboleh nya nak nampak slim and sleek. Ni pakai terus phone jadik gedabak cam Motorola zaman tok kadok.


Ni some more pics... enjoy! Ni time Mawi dan Ekin da sampai. Aien dan laki dia pon ada.



And to top off the night? DURIAN!!!


Makan minum pot pet pon nak dekat kol 3 pagik. Gila....

Ngantuk nak terbabas. Esok nak tidur puas-puas..

Reactions: