Monday, August 02, 2010

Again

Dalam perang nafsu lawan dompet Gucci... dompet ku mengalah. Casualty memang teruk. Matilah.


I hate Mondays and today was no exception. Stressed gila banyak benda lari planning. So my only cure is - retail therapy.

So apa agik...pas abih semua, singgah la kat Gucci kat Pavilion. Spotted this awesome black messenger bag I like. Classic, just like my laptop bag. And of course the belt. Tu da lama ngidam, tapi menahan je dari berbelanja.


Pastu... spotted these shoes lak. Like what the... da empat pasang masih gatal nak usha agik. But I so love these shoes! Simple and young without obnoxious branding apart from the classic feel of the olive and red webbing. I like! Aduh... that makes it two pairs of shoes da on my list - including a pair of trainers member seberang laut nak beli kan kalao aku roger dia. Dilema tol...


Ended up... beli la apa agik. Beli apa... nanti la aku snappy kongsi.

Lepak nya lepak, da sampai time, gi Teeq Brasserie kat rooftop Lot 10 tuk pelancaran drama bersiri Lagenda Budak Setan tuk Astro Prima. Sapa minat the novel, and the movie, layan la sampai lebam 90 episod akan datang.

Bezanya takde Lisa Surihani takde Fazura. Best ke tanpa meka berdua... cam kosong je kan?

Ni sempat snappy pic si Farid Kamil jek. Mohawk tuh!


Hated the drive to Subang nak lepak. Jam bagai. Gila la nak wat construction sebelom midnight. Babiks sungguh ye. Leh tak aktiviti camni simpan sampai lepas 2 pagi masa orang kebanyakan da tidur supaya no unnecessary traffic jam?


Anyway, siang tadi gi opis, beli kek, tabut banyak lilin sampai nak terbakar, tuk Irwan nya birthday.

Merasalah pasang 21 lilin kecik tuk effect berapi. Kalao dia nak carot - da bersedia jawapan aku, but ko masih muda pe, aku letak 21 candles. Matilah! Walaopon effect nak cam ala memerlukan fire extinguisher nak padam bagai.


I'm on my shisha now... nanti je la sambung update pasal apa aku purchase. August ni ramai lak birthday nak beli present. Lebam! Abih la wallet ringan pasni. At the end of the day, kang total duit kat dalam, kurang dari nilai dan harga wallet kang.

Sabar je...


PS - Seronok layan shisha lak kat Subang sebab ada si dia yang comel slalu lepak sana. Subang is my new hangout la (actually da dua minggu ni memang port sana pon) Heh... jodoh kat Subang gak rupanya nih...

Reactions:

0 comments: