Wednesday, July 28, 2010

My baby

Dengan gigihnya hari ni, aku meredah kesesakan lalulintas ibukota.




Tujuannya nak selamatkan my dear Mac. Dapat panggilan tuk amik ari ni, so here I go.

Sampai kedai, nampak Macbook Pro second hand nih. RM1900 je, tapi ok la for Core Duo (sodih) 15 inci.

Tempted to buy... sabar.. tarik nafas.. walk away...


Motif walk away? Mac aku lom amik agik.


Tuh dia!!! My baby da ok! Yeay yeay! Worth every sen of it. Walaopon total kena, RM1700 tuk ganti motherboard (teruskan upkan dari 2.16 GHz to 2.4GHz) skali ngan keyboard baru. Merasalah tuk harga tu leh beli second hand Macbook sebijik agik da. But seriously... it's so worth it cause Mac aku skang kuasa gila babiks da.

Gegas for meeting pastu. Bayangkan dari Low Yat kat tengah Bukit Bintang tuh, ke Damansara dalam time 5.30 petang. Cilok sana sini, tekan bagai... reached ngan selamat.

Meeting yang asal usulnya aku tatau pe pe. Rupanya, rezeki datang lagik. Syukur. Everything clear meeting ni. Kalao jadi seperti dirancangkan, syarikat kami akan dikontrak menjaga syarikat international nya PR division. Merasalah... no details for now. Too early and too hush hush...

Abih... nak rilek kan minda.. balik Mont Kiara.

Nak abihkan keja.. but for some reason the pool looks so inviting...


Ari ni hari rilek sikit, so had a good swim, had pizza and chilled. Tomorrow banyak nak wat... so thus ends this entry...

Reactions:

0 comments: