Wednesday, July 21, 2010

Eh...

Mai kita wat test tuk segala fashionistas out there. What shoes are these? I mean label ok... kalao ko pandai soal kasut, skali tengok pon da tau. And soalan kedua, sapa yang pakai?



Jawapan at the end of this entry. Malam tadi gi Anugerah Stail EH!. Sebenarnya ada hal kat Subang nak jumpa someone... (angau sat). Tapi alang-alang singgah sebab kengkawan kat sana. So sempat la snappy-snappy sikit.

Ni masa Cat dok tayang baby baru dia kat Fafau. Tapi memang cute anak dia.


Aku snappy Nazril cause I love his shirt! Cantik gila...it's got like this propped collar. Tak silap aku Sazzy belikan masa kat Sydney or something. I like the shirt... nak carik gak!


Sempat snap kengkawan yang rajin meng-Twitter-kan diri, si Schawalina. Otherwise known as Scha, Awal dan manager Awal, si Lina. Matilah feeling Brangelina katanya aku nak pandai pandai gabungkan nama.


Here are the winners. Aku tak amik pot cause some of the keputusan kelakar. I mean we're talking about STYLE here, right? But takpe.. majlis orang.

Congrats pada Pak Nil, Nash dan Sazzy, Awal and Faz. And the rest of the winners too.


Pengacara malam tuh, si Leya. I think Leya looks cute... masih maintain. Maapkan flash aku kasar ek. Matilah aku kalao Leya tau aku upload pic ni. Heh... pakai handphone snappy je nok.


Farhan has slimmed down so much, it's nice to see dia d banyak perubahan lately. I like!


Ok ok... they mystery of the shoes. Let's answer it now.

The answer?

Well, for me, masa aku nampak, visually my first answer was Louboutin. Second was Chanel (though tak penah nampak Chanel ala pony hair)

And true enough, my guess was right. They're Christian Louboutin. Suka sangat tekstur berbulu gituh. And high! Heels, the way it should be made - high.



Sempat tuh aku nak snappy katanya. Sebenarnya tukang pakai masa kena interview tak larat nak pakai da. Mana taknya, kasut camni five minute heels jek tapi dia kena pakai semalaman sebab asik kena photograph.

So did you get who the artiste was?


Tuh dia... Faz. Sesuwai menang style award, very fitting.

Tapi selain kasut kan... ni aku paling suka.


Cantik Chanel clutch dia. Cutesy.

Hope you guys like the pics... aku mood malas sangat sebenarnya nak update. Tapi demi korang.. aku keep going.

Reactions:

1 comments:

Welcome back! Hehehe... Hope you had a great time there!